Actueel

Dringend (Senior) Privacy adviseurs gezocht (ook ZZP)!

Heb jij passie voor privacy in de praktijk en heb je geen of al meerdere jaren ervaring in het adviseren van organisaties? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en hebben meerdere rollen beschikbaar.

Legal2Practice houdt zich bezig met compliance, integriteit en privacy, in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die vanuit hun passie werken aan praktische privacy oplossingen. Wij onderscheiden ons door de focus te leggen op kwaliteit en duurzaamheid van onze oplossingen in de operationele praktijk van organisaties.

Als (senior) privacy adviseur krijg je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt nauw en vaak samen met collega's en klanten aan uitdagende en complexe privacy en compliance vraagstukken. Je maakt risicoanalyses, adviseert directies over privacybeleid, voert implementatietrajecten uit en/of richt processen in. Op deze wijze vorm je de link tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van privacy binnen organisaties. Ook ben je in staat om je kennis te delen met collega's en klanten.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige adviseurs met passie voor of affiniteit met privacy.
Daarnaast heb je:

> Succesvol een HBO/WO opleiding afgerond (bijv. rechten of bestuurskunde) of relevante werkervaring op dit niveau

> Commercieel inzicht: je ziet kansen, je kunt goed luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant en weet hoe die wensen kunnen worden ingevuld met onze diensten.

Verder ben je:

> Nieuwsgierig, pragmatisch, breed geïnteresseerd en weet je complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen

> Een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving. De startup eigenschap van Legal2Practice vraagt om flexibiliteit, behulpzaamheid, initiatief nemen en geen 9 tot 5 mentaliteit.

> Iemand die zich graag verder wil verdiepen in zowel de juridische, technische als organisatorische kant van privacy.

> Kennis van data governance en/of informatiebeveiligingsstandaarden (zoals ISO 27001) zijn een pre evenals certificeringen van IIR of IAPP

> Communicatief sterk op verschillende niveaus

> Tot slot voel jij je thuis in een omgeving waarin hard gewerkt wordt met elkaar en voor elkaar en waarin plezier in je werk belangrijk is.

Legal2Practice is een jong bedrijf met ambitieuze groeidoelstellingen. Eigenschappen die een professionele, interessante en dynamische werkomgeving maken, waarin veel ruimte is voor ontwikkeling. Eigen initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd. Bij Legal2Practice heerst er een informele bedrijfscultuur waarin flexibele werkuren worden toegepast. Wij houden daarnaast ook kantoor waar dat op dat moment gewenst is en van huis uit werken of bij de klant heeft onze sterke voorkeur. Zo heb je de mogelijkheid een ideale balans tussen werk en privé te creëren.

Interesse? Stuur dan direct je sollicitatie (cv en korte motivatiebrief) naar Jean Paul van Schoonhoven via info@legal2practice.nl.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Bron: L2P