VACATURE: SECURITYCONSULTANTS

Heb jij een passie voor security en informatiebeveiliging in de praktijk?

Dan is Legal2Practice mogelijk jouw nieuwe werkgever.

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar (startende) securityconsultants en/of experts die reeds ervaring hebben met het adviseren van organisaties op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Voordat we dieper ingaan op de rol, stellen wij onszelf graag eerst even voor. Wel zo veilig, toch?

Legal2Practice

Wij zijn sterk in de pragmatische vertaling van complexe vraagstukken op het gebied van security, risk, compliance en privacy management naar de behoefte en wensen van onze klanten. Wij combineren de high-end (praktijk) expertise, met de korte lijnen en het persoonlijke contact van een hecht multidisciplinair team.

Ons team bestaat uit ervaren professionals uit verschillende vakgebieden die vanuit hun passie werken aan praktische oplossingen. Vaak zijn dit intellectueel uitdagende puzzels, waar de klant zelf niet uitkomt of behoefte heeft aan ondersteuning. Legal2Practice onderscheidt zich door de focus te leggen op pragmatische, kwalitatieve en duurzame oplossingen die eenvoudig passen binnen de operationele praktijk van organisaties. Dit lukt alleen maar als deze oplossingen aansluiten bij de unieke karakteristieken van onze klanten.

Jouw rol

Op dit moment zijn wij op zoek naar securityconsultants. Als securityconsultant werk je dagelijks nauw samen met je collega's en onze klanten. Je krijgt hierbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid jouw rol eigen te maken.

In jouw werkzaamheden, buig je je over complexe security, privacy en compliance vraagstukken. Je maakt risicoanalyses, adviseert directies over informatiebeveiligingsbeleid en privacy, voert implementatietrajecten (ISO 27001 NEN7510) uit en/of richt deze processen in.

Jij bent de schakel tussen de technische, beleidsmatige en juridische aspecten van security en privacy binnen organisaties. Daarnaast zorg jij ervoor dat de opgedane kennis altijd op de juiste manier gedeeld wordt, zodat zowel jouw collega's als klanten goed geïnformeerd zijn.

Wij vragen een aantal dingen van jou:

 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding in bijv. security management of bestuurskunde
 • Je beschikt over minimaal 2/3 jaar relevante werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging.
 • Het is een pré dat je gecertificeerd bent, maar wel een vereiste dat je open staat voor het behalen van certificeringen. Denk hierbij aan certificeringen, zoals: CRISC, CISSP, CISM, C|CISO, S-CISO ISO 27001, Lead auditor of vergelijkbare certificeringen.
 • Je houdt van een intellectuele uitdaging en weet complexe zaken duidelijk en klantvriendelijk uit te leggen.
 • Je beschikt over commercieel inzicht. Je kunt goed luisteren naar de wensen van een (potentiële) klant. Vervolgens zie je kansen en weet je hoe Legal2Practice aan deze wensen kan voldoen door het juist inzetten van onze diensten.
 • Je bent een echte teamspeler die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en sterk groeiende organisatie. De no-nonsense instelling bij Legal2Practice vraagt om flexibele inzet, behulpzaamheid, initiatief nemen en een focus op oplossingen.
 • Je wilt graag samen met ons bouwen aan de verdere groei van onze praktijk.
 • Je bent iemand die zich altijd verder wil verdiepen in zowel de technische als organisatorische kant van informatiebeveiliging

Dit is wat wij jou bieden:

 • Legal2Practice is een hybride organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen, maar dit gaat gepaard met veel focus op werkplezier.
 • Eens per kwartaal komen wij fysiek samen om op een informele manier meer van elkaar te leren op werk- en privé gebied. – onder voorbehoud van de mogelijkheden met Covid-19
 • Wij werken voornamelijk vanuit huis. Op deze manier kun je de optimale balans tussen werk en privé voor jezelf creëren.
 • Bij Legal2Practice heerst er een informele bedrijfscultuur en er is veel vrijheid. Daarom zoeken wij kandidaten die op eigen initiatief aan de slag kunnen en ondernemerschap wordt daarom gewaardeerd.
 • Tot slot, bieden wij een afwisselende werkomgeving doordat je met organisaties uit verschillende sectoren samen werkt.

Of te wel, houd jij van een intellectuele uitdaging en zie jij jezelf bij ons excelleren? Stuur dan snel een berichtje naar onze office manager, Marleen van Vliet, en we hopen je snel te spreken.