L2P Academy

De L2P Academy biedt een veelheid aan opleidingen, cursussen, trainingen en thema bijeenkomsten. Via ons aanbod geven wij praktische handvatten gebaseerd op de laatste praktijkinzichten, vakontwikkelingen en actualiteit. Indien u dat wenst kunnen wij ook rekening houden met de specifieke behoeften van uw organisatie door ons reguliere aanbod binnen uw organisatie (vanaf 5 personen) te verzorgen.

Daarnaast kunnen wij ook met u de door u gewenste training ontwikkelen. L2P beschikt over een uitgebreid team van specialisten en trainers die wij hiervoor kunnen inzetten.

De L2P Academy biedt veel van haar open trainingen aan via Outvie. Daarnaast verzorgt de L2P Academy al haar trainingen ook als in company (online) training. Ook tijdens de Corona-pandemie verzorgen wij met veel succes en hoge evaluatiescores online trainingen voor onze klanten. Interactief, online quizen en veel ruimte voor directe feedback!

Outvie biedt als kennis- en netwerkorganisatie al ruim 25 jaar de meest actuele vakinhoudelijke kennis voor professionals. Outvie is CEDEO erkend en geeft opleidingspunten uit voor: het Actuarieel Genootschap, NBA, NOREA, SKO en de VSO/PO-punten voor advocaten.

Outvie: Connecting Knowledge & Networking

Trainingen

Start 8 september 2022 (in company op aanvraag)